Over Praktijk Serta

Grisalda Bijsterbosch “Ik probeer mensen in hun kracht te krijgen door ze niet alleen te vertellen wat zij anders kunnen doen, maar vooral ook door ze te laten ervaren hoe ze dit kunnen doen. De invloed van slechte ervaringen uit het verleden verdwijnt immers het snelst door het hebben van betere ervaringen in het hier en nu.”

Grisalda Bijsterbosch van praktijk Serta is Gestaltpsychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut. Gestalttherapie wordt ook wel de psychotherapie van het contact genoemd.

Grisalda is elf jaar algemeen maatschappelijk werker geweest. Na haar studie ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en gestalt relatie en gezinstherapie vond zij het in 2011 tijd worden voor een nieuwe koers in haar leven. Ze startte haar eigen Gestaltpsychotherapie praktijk. Zij koos de naam Serta niet toevallig; Serta is Latijn voor slingers. Slingers staat voor haar eigen omgeving; namelijk haar gezin (Slinger, in meervoud ‘Slingers’). Bovendien hoopt zij dat mensen na de therapie (weer) de slingers in hun leven kunnen ophangen.

Samenwerkingspartners

 

intervisie en supervisie collega’s

Corona update: wij voeren 1 op 1 gesprekken o.b.v. RIVM richtlijnen