Tarieven

De individuele gesprekken zijn BTW vrij en kunnen bij de meeste verzekeringen ingediend worden wanneer je aanvullend verzekerd bent. De gesprekken worden dan deels vergoed tot aan een bepaalt maximum.

De relatiegesprekken zijn incl. 21% BTW waardoor deze gesprekken dus duurder zijn en helaas door geen enkele verzekering vergoed word. 

De individuele gesprekken zijn gemiddeld een uur (met een evt. kleine uitloop) en zijn € 87,50 maar de voorkeur kan ook uitgaan naar een 1 uur en 15 minuten (met een evt. kleine uitloop) deze gesprekken zijn 107,50. Voor de relatiegesprekken komt hier dan nog 21% bij.  

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Het streven is om binnen 8 weken de eerste afspraak te maken maar het kan iets langer zijn.

Problemen of lastige momenten komen niet alleen voor op de dag van het therapiegesprek. Daarom is het mogelijk om tussen de gesprekken door te mailen met vragen en dilemma’s die niet kunnen wachten.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de gesprekken voor een gedeelte vanuit het aanvullende pakket. Onder de rubriek ‘alternatieve geneeswijzen’ van je zorgverzekering vind je de benodigde informatie. Wanneer deze informatie niet duidelijk genoeg is adviseer ik je om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Je kan de informatie ook overzichtelijk vinden op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVAGT en de RBCZ

Logo                   

Corona update: wij voeren 1 op 1 gesprekken o.b.v. RIVM richtlijnen