Tarieven

De individuele gesprekken zijn € 80,- en duren ongeveer 1 uur maar kunnen een kwartiertje langer zijn als dit voor een goede afronding nodig is. De relatie gesprekken zijn 90,- en duren ongeveer 1.15 uur. In januari 2019 gaan de tarieven iets omhoog.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.  Het streven is om binnen 4 weken de eerste afspraak te maken maar deze kan langer zijn.

Problemen of lastige momenten komen niet alleen voor op de dag van het therapiegesprek. Daarom is het mogelijk om op werkdagen tussen de gesprekken door te mailen, te bellen of te appen met vragen en dilemma’s die echt niet kunnen wachten.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de gesprekken voor een gedeelte vanuit het aanvullende pakket. Onder de rubriek ‘alternatieve geneeswijzen’ van je zorgverzekering vind je de benodigde informatie. Wanneer deze informatie niet duidelijk genoeg is adviseer ik je om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Je kan de informatie ook overzichtelijk vinden op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVAGT en de RBCZ.